Sarıyer elektrik kesintisi görseli
Yazar: Gökhan Çınar
[email protected]
Yayın : 30 Mart 2026 Pazartesi 01:03

02 Nisan 2026 : Sarıyer, İstanbul Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır

Sarıyer'i etkileyen elektrik arızasının ne kadar süreceği açıklandı. Bedaş tarafından yayınlanan elektrik kesintisi programına göre İstanbul'da Sarıyerlilerin etkilendiği elektrik kesintisinin yaklaşık çözüm süresi 9 saat olarak belirlendi. Sarıyer'in 3 mahallesini etkileyen elektrik arızası için detaylar haberimizde. Bedaş'ın elektrik kesintileri için yaptığı açıklamada Sarıyer 02 Nisan 2026 Perşembe tarihli elektrik arızalarının tahmini başlangıç ve bitiş saatleri belli oldu. 2 Nisan 2026 Perşembe tarihli elektrik kesintisinin tahmini bitiş saati haberimizde.
02 Nisan 2026 : Sarıyer, İstanbul Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır - Sarıyer elektrik kesintisi haberi

Kesintiden Etkilenen Bölgeler : İSTANBUL SARIYER ilce MERKEZ-MADEN mahallesi ESKİ KİLYOS, KAĞNI, KOCATAŞ, KİLYOS, MADEN CAMİ, MADENCİ, TAŞKIRAN, YABANGÜLÜ sk / MERKEZ mahallesi CEYHAN, HAVANTEPE, MADEN DERESİ, SARAÇ, TARÇIN, TAŞKIRAN, TAŞLIDERE BAYIRI, ŞAMİL, ŞELALE sk bölgelerinde 02/04/2026 08:00:00 - 02/04/2026 17:00:00 saatleri arasında Bakım Çalışması-Kapsamlı TM Bakımı Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
Kesintinin Nedeni : Bakım çalışması-Kapsamlı TM Bakımı
İli : İstanbul
İlçe : Sarıyer
Elektrik Kesintisinin Belirtilen Süresi : 9 saat
Kesinti Başlangıç : 2-04-2026 08:00 saatinde
Tahmini Kesinti Bitiş Zamanı : 02.04.2026 Saat :17:00
Önemli Bilgi : İlanen duyurulan, Şirketimiz tarafından yapılacak olan kesintiler, değerli müşterilerimize daha kaliteli enerji sağlamak amacı ile yapılan çalışmalardır.





İlginizi Çekebilecek Benzer Kesintiler